SHRT FABRK?

Shirts met fashion design, gebaseerd op de trends van volgend jaar. Trends en kleuren die je op de catwalks ziet in de grote modesteden Milaan, Parijs en NewYork. Maar ook de straten van Berlijn en London en in collecties van merken die voorop lopen.

Dat was het idee waar SHRT FABRK uit geboren is. Kleur en dessin worden voortdurend in nieuwe collecties weergegeven en daarmee heb je een actueel dessin op een T-shirt van hele goede kwaliteit. Want de T-shirts die we gebruiken zijn van Stanley/Stella: het toonaangevende merk dat modieuze shirts maakt die ook nog eens duurzaam zijn en geproduceerd zijn met respect voor de hele keten: van de natuur, de katoenplukker tot aan de productie waarbij zo min mogelijk verspillingen zijn. Lees meer op onze pagina over duurzaamheid.

We versturen binnen 1 werkdag, want elk shirt wordt direct na bestelling gemaakt, goed en mooi verpakt in een kartonnen doosje en verstuurd als brievenbuspakket. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven!

SHRTFABRK

Klokgebouw 194
5617 AB Eindhoven
040 – 2263600
info@shrtfabrk.nl

SHRT FABRK

We zitten in Eindhoven in het Klokgebouw op Strijp-S, het oude fabrksterrein van Philips. Dit is geen bezoek- of productieadres maar hier zit het design team en de marketing.
Wil je een afspraak maken bel ons dan op 040 – 2263600.
Of stuur een mailtje naar info@shrtfabrk.nl en je hoort dezelfde dag van ons